Om Fotografering.se

Hur fungerar fotografering.se?

Fotografering.se är en oberoende tjänst som matchar kunder med fotografer över hela Sverige. På vår plattform har man som fotograf möjlighet att skapa sin egna sida där man kan beskriva sin nisch och specialliter, visa upp sina bästa bilder och skapa en portfolio. Som besökare är det enkelt att använda tjänsten, klicka i vilken typ av fotograf du är ute efter och sortera själv fram ett urval som passa dig. När du bestämt dig kan du smidigt skicka iväg en förfrågan direkt till fotografen via kontaktformuläret, för att ställa mer specifika frågor eller be om offert. Fotografering.se jobbar enbart med att förmedla en kontakt mellan kund och fotograf, resterande delar med avtal och priser sköter ni själva.

Varför ska jag använda fotografering.se (som fotograf)?

Som fotograf har du förmodligen redan en schysst hemsida eller blogg där du visar upp dina bästa bilder och försöker attrahera nya kunder till att höra av sig. På samma sätt jobbar 90% av alla andra fotografer, vilket gör det svårt för kunder att få en överblick över marknaden, vilka fotografer som finns i närheten geografiskt, och vilka tjänster de kan erbjuda. Det är där vi kommer in i bilden. Med en lättöverskådlig plattform vill hjälpa dig nå fler potentiella kunder som annars aldrig hade hittat till dig.

Varför ska jag använda fotografering.se (som kund)?

Som kund är det vanligt att man går in på Google och söker sig till en fotograf. Resultatet av detta är dock att man oftast hamnar i en djungel av sökresultat, där kanske inte de mest relevanta toppar sökresultatet, utan de som köpt sig en position. Med vår plattform vill vi göra det enklare för dig som söker fotograf, genom att jobba med betygsättning, prissegment, geografisk position och portfolio så gör vi det enkelt för dig att få en överblick och kunna jämföra fotografer över hela Sverige.

Vad kostar tjänsten?

Vår tjänst är helt kostnadsfri att använda, både som fotograf och kund!