Linda Himsel

Kronobergs län

Beskrivning

Himsel Photography startade 2003 då jag fortfarande gick på Gamleby Fotoskola. Jag gick deras kvalificerade yrkesutbildning för att bli reklamfotograf.

Många år tog det att landa i verksamheten och den stil och känsla jag vill förmedla. Idag brinner jag för att just göra det och på min sida kan ni ta del av några av mina uppdrag.

Jag älskar att fotografera människor. I de flesta fall har jag en person framför min lins när jag fotograferar. Jag tycker om samarbetet och att vi skapar något tillsammans.

Bröllops- och porträtt fotograferingar är ett samarbete och det är det jag gillar. Man ger och tar men givetvis guidar jag också mina modeller med min kunskap och erfarenhet. Lyhördhet är viktigt för mig.

Jag har tidigare i livet praktiserat hos och assisterat fotografer i Europa och under de åren fann jag vad som fortfarande är lite ”min specialité” Att fotografera cirkus.

Jag har haft många utställningar igenom åren och främst med mina cirkusbilder.

För att vara personlig så bor jag på landet och har själv 3 barn. Sedan de kom till världen har mitt intresse för barnfotografering  ökat ännu mer. Det blev mer uppenbart hur häftiga de små liven är! Vare sig de är 1, 5 eller 10 år!

Surfa runt på sidan och inspireras, titta och känn efter! Har jag stilen för dig och dina bröllopsbilder kanske? Eller behöver ni nya porträtt till företaget? Tveka inte att maila på [email protected] eller i kontaktformuläret!

Ser fram emot att höra av Dig!

Projekt
5155 Add to my Favorites Remove from my Favorites
ber
Linda Himsel's omdömen